Tekst: Metro Beeld: Metro

Tekst: Metro
Beeld: Metro

Al het goede komt in drieën, getuige hun draaikwaliteiten en stemkunsten. En het oog wil ook wat natuurlijk.

VIJFDE VERJAARDAG

„Nog even ontbijten, hoor”, verontschuldigt Jordy Huisman zich met volle tostimond. Het is half vier ’s middags -hij is niet zo’n earlybird, lacht hij- en we hebben afgesproken in ‘Het Wolfje’, de vaste hangout van de boys. MC Yuki Kempees doet zijn stem eer aan en is nog even druk aan het bellen en Sander Huisman bestelt een gemberthee voor allen. Een gemoedelijk tafereeltje. Met zijn drieën vormen ze Kris Kross Amsterdam, de formatie die dit jaar haar vijfde verjaardag viert, bestaande uit twee dj’s, broers Sander en Jordy, en Yuki, die ruim twee jaar geleden de groep kwam versterken met zijn stemgeluid. Al vindt hij zijn eigen stem nog steeds ‘verschrikkelijk’ als hij zichzelf terugluistert, verklapt hij. Smaken verschillen.

Read the full Dutch interview here